Nieuws

Ontwaak in de nieuwe wereld

By 6 mei 2020 No Comments

Ontdek de nieuwe manier van virtueel vergaderen, voor belangrijke presentaties en bijzondere momenten. Maak gebruik van de unieke co-creatie ontwikkeld door experts op het gebied van vergaderen, hospitality en ICT. De Vergaderfabriek is naast de bijzondere locatie vooral een nieuwe visie ontmoeten en communiceren. Door het samenbrengen en verbinden van mens en media d.m.v. film, animatie en streaming video kunt u toetreden tot een nieuwe wereld van vergaderen.

Voor het uitwisselen van eenvoudige informatie volstaan in de meeste gevallen de Zoom-, Skype- of Google Hangout-programma’s. Maar voor momenten van bijzondere betekenis waar de inhoud er toe doet, is het zaak gebruik te maken van een professionele oplossing. In zo’n geval krijgt u te maken met een setting van één of meerdere camera’s waar uw bezoekers bij het inloggen op een vriendelijke manier binnenkomen en zich direct welkom voelen. De Vergaderfabriek heeft voor elke situatie veilige en goed doordachte draaiboeken klaarliggen zodat u zich helemaal op de inhoud van het online event kan richten.

De Vergaderfabriek biedt een vergaderlocatie voor een kleine gezelschappen volgens de richtlijnen van het RIVM, en een online regieruimte waar gezorgd wordt voor een live verbinding met 8 locaties in binnen- en buitenland met een hoge beeld- en geluidskwaliteit. We zorgen dat u met uw relaties niet alleen online aanwezig bent maar ook zichtbaar zijn en echt contact maken door te spreken, presenteren of een andere bijdrage te leveren.

Virtueel vergaderen met De Vergaderfabriek, voor belangrijke presentaties en bijzondere momenten die juist nu moeten plaatsvinden en niet uitgesteld kunnen worden.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken.

Leave a Reply