Nieuws

4* hotel De Slaapfabriek in Teuge wint gouden Zoover Award

By 21 januari 2020 No Comments

4* HOTEL DE SLAAPFABRIEK IN TEUGE WINT GOUDEN ZOOVER AWARD EN BEHOORT TOT DE BESTE ACCOMMODATIES VAN NEDERLAND

Teuge, 17 januari 2019

Op 16 januari 2019 zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Ontbijthotel De Slaapfabriek wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er voldoende reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 9.5 voor De Slaapfabriek
Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde De Slaapfabriek met een waarderingscijfer 9,5.

“We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award, aldus Marjo Prigge- van der Linden.”

Gouden en zilveren Awards
De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die tussen een 8 en 9 scoren, krijgen een Zoover Award Zilver.

Uniek concept en exclusiviteit
Het exclusieve 4-sterren hotel biedt een uniek concept en is prachtig gelegen in het landelijke Teuge. Het hotel beschikt over 12 eigentijdse design hotelkamers. Met elk een eigen wereldthema. Zonder te vliegen, kan men in New York of Sydney slapen! Uiteraard omringd door alle luxe en comfort. Sinds kort heeft de Slaapfabriek er ook een fantastische vergaderruimte erbij welke 3D-geprint is.

De Vergaderfabriek is de eerste 3D-geprinte vergaderruimte van Europa en een toonbeeld van duurzame innovatie. Hier wordt u ontvangen in een perfecte cirkel van 9 meter met uitzicht over de weilanden. Dit bijzondere gebouw met dubbel gekromde wanden, stoelen gemaakt van gerecyclede petflessen, een plafond van gerecyclede kranten en isolatiekorrels gemaakt van melkzuur is ook ontwikkeld om uw beleving optimaal te ondersteunen. De wandvullende projecties op maat zorgen voor een juiste sfeer en setting.
Ook bijzonder is de mogelijkheid die De Slaapfabriek biedt om de beslotenheid en exclusiviteit van een private hotel te ervaren. Het gehele hotel staat ter beschikking om in alle rust te vergaderen en nadien te genieten van een heerlijke nachtrust.

Over de Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen. In januari 2020 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Leave a Reply