Duurzaam vergaderen

Vergaderen, maar dan anders.

Vergaderen in een bijzondere omgeving: goed voor de concentratie, goed voor overleg met resultaat en corona-veilig.
En catering die van koffie tot borrel aan uw wensen wordt aangepast. 

Opmerkelijk concept:

De vergaderruimte is 3D-geprint (beton) en volledig duurzaam uitgevoerd. Van plafond tot en met de vloer en van wand tot en met het meubilair. Met wandvullende beelden en aangepast geluid is een beleefomgeving te creëren. Rustgevend, opwekkend, stimulerend en te gebruiken als groot projectiescherm voor uw eigen presentaties. 

Meer mogelijkheden:

De Vergaderfabriek is gerealiseerd in de tuin van Ontbijthotel De Slaapfabriek (4*) en deze wordt voor u ingezet als ontvangstruimte, lunchruimte, voor uw overnachting en als u dat wenst, als subruimte. En ook daar kunt u gebruikmaken van alle faciliteiten. 

Inspirerend vergaderen:

De sfeer is informeel en ontspannen. Hier bepaalt u het ritme, hier zwaait uw groep de scepter. Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets. Wij zorgen voor eten en drinken lekkere koekjes, fruit en een snoepje. Een fijne lunch, een uitstekend diner. Een vers kopje koffie maakt u zelf, op het moment dat u dat wilt. 

Teambuilding:

Als u in het kader van teambuilding, coaching of training zelf voor catering wilt zorgen, kan dat natuurlijk ook. Informeer naar onze mogelijkheden. 

Teuge International Airport:

Het vliegveld Teuge is één van de General Aviation vliegvelden in ons land. Het ligt precies tussen Apeldoorn en Deventer. Het vliegveld mag worden gebruikt voor zweefvliegers en parachutisten. Uitdagingen genoeg …. 

Parkeren:

Van een privéjet schrikken wij niet, maar de auto kan voor de deur worden geparkeerd. Teuge en omgeving bieden u talloze mogelijkheden. Het vliegveld ligt op een steenworp afstand, interessant voor rondvluchten. De Veluwe is op fietsafstand. Een Solex- of Daftocht. Vraagt u gerust, we kunnen veel voor u regelen. 

Slapen:

Ontwaak in één van onze ruime 12 eigentijdse hotelkamers met ieder een eigen wereldthema, kingsize bedden en luxe sanitair, waaronder enkele zelfs met bad én douche. Rituals producten, gratis WIFI en een heerlijke verfrissende stortdouche. 

Lunch:

Op locatie geserveerd en gevarieerd: belegde broodjes, een seizoensalade (vis, vlees, vegetarisch), vers seizoensfruit afgemaakt met heerlijke Griekse yoghurt; huisgemaakte soep en een plateau rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pesto & pijnboompitten, een warme snack, melk en jus d’orange. 

Diner:

Natuurlijk sfeervol, smakelijk en helemaal volgens de RIVM-richtlijnen. De huiskamer van de Slaapfabriek wordt even uw huiskamer. Maaltijden worden in overleg met u besteld. Dat is veilig en volgens de regels. 

Zelf:

De Slaapfabriek & de Vergaderfabriek verhuren we op basis van zelfservice. In de koelkasten staat fris (Vergaderfabriek), wijn, bier en fris staan in de Slaapfabriek. Koffie, cappuccino of een heerlijke latte maakt u met de Jura-koffiemachines. Thee-liefhebbers hebben de beschikking over een quooker in De Vergaderfabriek. 

Kosten:

Frisdrank, bier en wijn wordt op basis van nacalculatie afgerekend. 

We streven ernaar dat u zich vooral thuis voelt…
Wilt u nu al een kijkje nemen? De link leidt naar een digitale impressie van
De Slaapfabriek & van De Vergaderfabriek

Vergaderen @ De Vergaderfabriek

Zaalhuur per dagdeel
€385,00 ex BTW

• inclusief zaalhuur (4 uur)
• inclusief beleefomgeving
• inclusief huur beamer(s)
• onbeperkt koffie, thee & water
• exclusiviteit op locatie

Zaalhuur per dagdeel
€295,00 ex BTW

• inclusief zaalhuur (4 uur)
• exclusief beleefomgeving
• inclusief huur beamer(s)
• onbeperkt koffie, thee & water
• exclusiviteit op locatie

Extra's

Overnachting met ontbijt o.b.v. 1 persoon
€ 128,00
Eenvoudige lunch of “lunch to go” prijs per persoon
€ 17,50
Deze bestaat uit o.a. drie belegde broodjes, melk en jus d’ Orange. Varieert per seizoen en kan ook worden meegenomen als u dat wenst.
Uitgebreide lunch prijs per persoon
€ 27,50
Deze bestaat uit diverse kleine belegde broodjes, seizoensalade (vis, vlees, vegetarisch) vers fruit uit het seizoen afgemaakt met heerlijke Griekse yoghurt; huisgemaakte soep, plateau met rundercarpaccio, Parmezaanse kaas, pesto & pijnboompitten warme snack melk en jus d’orange. Varieert per seizoen
Diner 3-gangen diner prijs per persoon
Vanaf € 51,00
Gebak prijs per persoon vanaf
Vanaf € 5,00
Diverse soorten gebak bijv. appeltaart, kwarktaart of heerlijke chocoladecake
Petit fours prijs per persoon vanaf
Vanaf € 3,90
Portie bitterballen 10 stuks
€ 13,40
Portie kaastengels 10 stuks
€ 14,00
Plateau met verschillende hamsoorten
€ 14,90
Plateau met verschillende kaassoorten
€ 16,25
Hapjesschaal Joyce (min 8 personen) prijs per persoon
prijs per persoon € 10,95
Schaal met 8 verschillende hapjes: gevuld eitje, asperge met gekookte ham, sandwich met gerookte zalm, sandwich met rundercarpaccio, wrap gevuld met gerookte zalm en roomkaas, wrap gevuld met ardennerham, harde worst & mini kipspiesjes
Smoothie per persoon
€ 5,00
Schaal met 50 koude en warme hapjes
€ 110,30
Bijv. Garnalen spiesjes; Roggebrood met haring en uitjes; Tramazinni brood met carpaccio (sandwiches); Tramazinni brood met gerookte zalm(sandwiches); Kwekkeboom bitterballen; Glaasjes gevuld met Hollandse garnalen en cocktailsaus; Mini broodjes hamburger
Hapjesschaal 50 stks. Bittergarnituur
€ 85,00
Schaal met een selectie van 50 warme hapjes o.a. kwekkeboom bitterbal, kaassouffle, gehaktballetje, kipnuggets…
Charcuterie plank prijs per persoon
€ 16,25
Bestaande uit diverse kaas, stokbrood tapenade, bittergarnituur en harde worst, nootjes

Kortom…
Exclusief vergaderen in De Vergaderfabriek en overnachten in de Slaapfabriek? Ervaar de nieuwe manier van vergaderen! De hele locatie compleet voor u.