Activiteiten in de buurt

Sleep | Meet | Fly

Duurzaamheid en CO2 reductie, wie heeft het er niet over? Spreken deze onderwerpen je aan? Dan hebben wij de gouden tip voor je 💡Plan je overleg, training of vergadering in De Vergaderfabriek, het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa met zero footprint. Combineer dit nu met een unieke break door elektrisch te vliegen bij E-Flight Academy, de eerste elektrische vliegschool van Europa. Ontwaak de volgende ochtend in één van de prachtige wereldsteden van De Slaapfabriek. En dat alles op International Airport Teuge.

Voor groepen van vanaf 4 tot 8 personen (bij meer gasten even overleggen)

• Korte vluchten van 20 min.

• Normale  vluchten van 45 min. 

meer informatie

Ooit weleens een Boeing 737 bestuurd

Yellow Wings Flight Simulator biedt trainingen voor teams op het gebied van communicatie en samenwerken in een setting waar het maximaal over die twee items gaat, nl. een vliegtuig. In een spannende serious game met een werkende cockpit en een luchtverkeersleidingsstation, kunt u in de praktijk ervaren dat communicatie en samenwerken niet vanzelf gaat!

Ook kunt u bij Yellow Wings met twee mensen in de huid van een Boeing 737 piloot kruipen en zelf een vlucht maken van gate to gate, bijzonder realistisch en spannend.

meer informatie

Bent u benieuwd naar een kijkje achter de schermen hoe de techniek en het proces samenkomen tot het meest innovatieve gebouw van Europa?

Bent u benieuwd naar een kijkje achter de schermen hoe de techniek en het proces samenkomen tot het meest innovatieve gebouw van Europa?

Bent u benieuwd wat beleving voor u kan betekenen? Of heeft u topics die u graag belicht wilt zien, grote kans dat dat dit innovatieve project nieuwe antwoorden geeft op bestaande vragen. Arvid (Mede-eigenaar van de Vergaderfabriek) neemt u mee in de reis van het ontstaan van De Vergaderfabriek tot het daadwerkelijke 3D-geprinte gebouw waar alle senses worden geprikkeld.

Prijs op aanvraag.

Heeft u ooit weleens gevlogen in een Cessna?

Direct op het vliegveld bevinden zich 2 rondvluchtbedrijven: Special AirService en Sky Service Netherlands, vanaf 80 euro kunt u al met 3 personen een rondvlucht maken van ca. 15 minuten. U vliegt dan over bijvoorbeeld over de tuinen van Paleis het Loo of u gaat richting Deventer om via Bussloo weer terug te komen.

meer informatie

KWESTIE VAN KOKEN

André Mensink verzorgt met veel plezier diverse kookworkshops in zijn eigen kookstudio in Apeldoorn. Hierbij richt hij zich met name op kleine groepen. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan bij KwestievanKoken centraal. Gewoon samen koken en lekker eten. Kun je jouw kookvraag niet vinden op de website, neem dan gerust even contact op. Dan kunnen jullie samen kijken wat er mogelijk is. En dat is vaak veel meer dan je denkt.

meer informatie

Multi Fun Bussloo

Op 10 minuten afstand vindt  u onze prachtige recreatieplas Bussloo. We kunnen u daar volgende activiteiten aanbieden.
Indoor: Lasergame; GlowGolf; Escape rooms, Escape room voor het gezin; oud en nieuw Hollandse spellen & Pubquiz
Outdoor: Pitch&Putt ; Minigolf USA ; Voetgolf ; Elektrische steps; E-chopper; Levend tafelvoetbal; Klootschieten & Escape Game

meer informatie

Groepsactiviteiten via Buitenhuis groepsuitjes: Solex rijden

Buitenhuis groepsuitjes organiseert gedurende het gehele jaar groepsuitjes, bedrijfsuitjes en themafeesten in Apeldoorn en omgeving. Bekijk ons uitgebreide assortiment en reserveer eenvoudig online. Of bespreek uw wensen voor een passend bedrijfsuitje of daverend personeelsfeest met ons en wij gaan met veel creativiteit en passie voor u aan de slag!

Binnenkort opent de zinderende escaperoom!

meer informatie

Nog meer vergaderbreaks vindt u via

meer informatie

Mocht u willen fietsen?

Deze kunnen worden gehuurd, graag ruim van tevoren aangeven of u deze wilt huren, wij hebben niet standaard fietsen op locatie staan. Routes hebben wij voor u klaarliggen en kunnen we ook ter plekke bekijken. We hebben hier een knooppuntenfietsnet en dat werkt uitstekend. Mocht u fietsen willen hebben dan kunt u dit bij uw reservering aangeven.