Ooit weleens een Boeing 737 bestuurd

Yellow Wings Flight Simulator biedt trainingen voor teams op het gebied van communicatie en samenwerken in een setting waar het maximaal over die twee items gaat, nl. een vliegtuig. In een spannende serious game met een werkende cockpit en een luchtverkeersleidingsstation, kunt u in de praktijk ervaren dat communicatie en samenwerken niet vanzelf gaat!

Ook kunt u bij Yellow Wings met twee mensen in de huid van een Boeing 737 piloot kruipen en zelf een vlucht maken van gate to gate, bijzonder realistisch en spannend.

meer informatie

Parachutespringen

Parachutespringen doe je op het Nationaal Paracentrum in Teuge. Dit centrum ligt letterlijk in de achtertuin van DE SLAAPFABRIEK

Tandemspringen
Ook leuk voor groepen, bedrijven of een vrijgezellenfeest.

In tegenstelling tot de meeste andere plaatsen hebben wij, doordat we een grote liftcapaciteit hebben, geen lange wachtlijsten.

Je kunt bijna iedere gewenste dag terecht maar je moet wel even een reservering maken. Bovendien springen we van 3-4 km, de langste vrije val van Nederland!

meer informatie

Buitenhuis groepsuitjes

Buitenhuis groepsuitjes organiseert gedurende het gehele jaar groepsuitjes, bedrijfsuitjes en themafeesten in Apeldoorn en omgeving. Bekijk ons uitgebreide assortiment en reserveer eenvoudig online. Of bespreek uw wensen voor een passend bedrijfsuitje of daverend personeelsfeest met ons en wij gaan met veel creativiteit en passie voor u aan de slag!

Binnenkort opent de zinderende escaperoom!

meer informatie

Buro In

Sterke teams zetten een organisatie op voorsprong. Ze gebruiken én ontwikkelen de talenten van de teamleden. Ze brengen de talenten van de teamleden tot bloei. Sterke teams zijn heerlijk om in te werken. En om mee te werken. Ze ontstaan niet vanzelf en zeker niet in deze tijd van snelle ontwikkelingen. Buro In! heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van teambuilding en kent de Vergaderfabriek en kan u daar perfect in adviseren wat goed past bij uw training danwel bijeenkomst.

In een prikkelende en inspirerende omgeving verzorgen wij teambuildingsdagen die altijd bestaan uit een mix van theorie en praktijk.

meer informatie

Eten en drinken

Genieten van een kop koffie, een uitgebreide lunch of diner kan bij diverse restaurants in de omgeving of bij de twee restaurants op loopafstand. U kunt natuurlijk ook een leuk arrangement uitkiezen in combinatie met één van de restaurants…

Enkele suggesties:

  • Jackies in Deventer
  • Spicebrush de Proeverij in Apeldoorn
  • ’t Diekhuus in Terwolde
  • Swinckels in Twello

Happy for you creatieve workshop

Als groep kun je samen een compleet servies beschilderen, een mega koe schilderen of eigen “kantoorspreuken” en regels op hout maken. Beleef samen met je team, groep e/o familie een gezellige ochtend, middag e/o avond! Creatieve en steigerhouten workshops is voor elke leeftijd geschikt.

Voor meer HAPPY-ideeën?

meer informatie

Ontdek de golfclub

Voor golfers heeft Bussloo een baan aangelegd waar u uw golfvaardigheden kunt oefenen voor de kleine afstanden tussen 30 en 90 meter.  De baan ligt midden in de bosrijke omgeving en heeft kleine banen van 9, 18 en 27 holes. U heeft geen GVB nodig.

Op zoek naar adventure...

Adventure Veluwe is de specialist van de Veluwe voor onvergetelijke uitjes en evenementen in de regio Apeldoorn. Vanaf Ontbijthotel De Slaapfabriek kunnen we diverse activiteiten aanbieden waaronder: dropping, solex tochten, lelijke eendje rijden, tandem tochten en nog veel meer. Bovendien hebben we op slechts 10 minuten rijden van het hotel, ook een gave escaperoom.

meer informatie

Wandelen en fietsen

Na een stevig ontbijt bent u klaar voor een nieuwe dag in de frisse buitenlucht. Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets. De beleeffabriek wordt omringt door een heel fietsknooppunten netwerk. Verken de omgeving en geniet van de natuur en landerijen. Stop gerust eens bij een lokale boer om daar uw eitjes of jam voor de volgende ochtend te kopen.

Geniet met volle teuge(n) van Teuge. Door de centrale ligging is onze locatie ideaal voor leuke uitstapjes, samen of met het hele gezin. Bezoek de Hanzesteden Deventer en Zutphen, maak een fietstocht via de IJSSEL naar bijvoorbeeld Veessen en kom via de achterkant van het vliegveld weer terug. Maar bezoek ook zeker Paleis t Loo of Park Hoge Veluwe met het Kröller Möller Museum, de Apenheul of Julianatoren in Apeldoorn