https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
Spreker De Vergaderfabriek

Arvid Prigge

Contact

EEGA themadag
Eega congres 2017, Keynote speaker, congres m.b.t. arbeidsmarkt participatie

Uitdaging Bouwend Nederland

VIDEO: Uniek gebouw in Teuge rolt helemaal uit 3D-printer

SBS6 – De Grote Tuinverbouwing

TV programma Ondernemerscafé RTV Apeldoorn

Persdag De Vergaderfabriek

RTV Apeldoorn

WNL – Goedemorgen Nederland

De Vergaderfabriek

Tijdens de bouw van De Vergaderfabriek komt Arvid Prigge regelmatig in het nieuws.

  • SBS6 De grote tuinverbouwing 2019
  • RTL 4 / EditieNL
  • Omroep Gelderland
  • RTV Apeldoorn

Arvid Prigge van De Vergaderfabriek is te boeken als spreker op uw dag evenement of convention om te spreken over het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa. Hij neemt u mee in de reis van het ontstaan van De Vergaderfabriek tot het daadwerkelijke geprinte gebouw waar alle senses worden geprikkeld.

Voor meer informatie of een boeking van Arvid Prigge kunt u contact opnemen via het contactformulier.

BNR Nieuwsradio

De eerste 3D geprinte betonnen gebouwen en constructies worden nu echt geprint

Een constructie printen is een hele nieuwe manier van de bouw benaderen. Het is sneller, veiliger en duurzamer. Hoe gaat het 3D printen de bouw veranderen? We praten erover met: Erik van Doorn, bedrijfsleider DuraVermeer en Arvid Prigge, directeur Centre4Moods

Luister hier de uitzending.

Bron: BNR

Rotory Vorden

Presentatie okt. 2018

Arvid Prigge was aanwezig bij de Rotary Vorden om te vertellen over De Vergaderfabriek. ’Wij zagen dat het tijd was voor een nieuw vergaderconcept waarmee we individuele gasten, groepen en teams een onvergetelijke ervaring bezorgen. De ronde vorm, het gebruik van duurzame materialen en de technologie aan de binnenkant van het gebouw konden niet worden bereikt met de traditionele bouw. Vandaar onze keuze voor 3D-printing.’

Lighthouseclub 2018

“Wij zagen dat het tijd was voor een uniek vergaderconcept waarmee we individuele gasten, groepen en teams een onvergetelijke ervaring bezorgen. De ronde vorm, het gebruik van duurzame materialen en de technologie aan de binnenkant van het gebouw konden niet worden bereikt met de traditionele bouw. Vandaar onze keuze voor 3D-printing.”

 

Cleantech Tomorrow congres 2017

Bekijk hier het symposium van Cleantech.

 

Provincie Gelderland

Met De Vergaderfabriek en Cleantech waren we aanwezig bij het afscheid van Clemens Cornielje, Provincie Gelderland in Apeldoorn en presenteerde wij onze 3D-geprinte vergaderlocatie.

RTL-Z & RTL-4

Programma Ik begin voor mezelf met De Slaapfabriek
Marjo en haar partner Arvid verkochten hun huis en vonden een prachtige plek in Teuge bij Apeldoorn. Daar wordt momenteel hard gebouwd aan een hotel en een woonhuis. Het moet een luxe ontbijthotel worden, waarbij je je in elke kamer in een ander werelddeel waant. Er zal hard gewerkt moeten worden om de totale investering eruit te halen. Marjo kan zichzelf de eerste jaren geen salaris veroorloven, dus Arvid moet zorgen voor voldoende brood op de plank.
Bron: RTL 4

Spreker

Arvid Prigge van De Vergaderfabriek is te boeken als spreker op uw dag evenement of convention om te spreken over het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa. Hij neemt u mee in de reis van het ontstaan van De Vergaderfabriek tot het daadwerkelijke geprinte gebouw waar alle senses worden geprikkeld.

Voor meer informatie of een boeking van Arvid Prigge kunt u contact opnemen via het contactformulier.