Nieuws

Covid-19

By 11 mei 2020 No Comments

 

Beste gast,

De gesprekken die wij de afgelopen dagen hebben gevoerd met elkaar, hebben ons geholpen in het formuleren van onze aanpak en handelswijze in deze onzekere tijden. Ons uitgangspunt blijft dat een verblijf bij De Vergaderfabriek te allen tijde garant moet staan voor een paar dagen onbezorgd genieten.

Dat betekent dat wij er alles aan zullen doen om dat mogelijk maken. Daar hoort ook een transparante communicatie bij.

Dus:

 • Laten wij jullie weten dat wij ons hier in Teuge kiplekker voelen. Behalve het gemis van jullie als gast… Maar wees gerust!
 • Kiezen wij, mede in het belang van jullie, even voor versobering van ons sociale leven. Niet strikt noodzakelijke bijeenkomsten laten we maar even voor wat ze zijn. Het leidt wel tot puzzelen aan de keukentafel. En zo heeft ieder nadeel ook weer zijn voordeel.

Hierbij onze “Covid-19” maatregelen die gelden voor de gehele locatie, we zijn ons ervan bewust dat dit ook van u verantwoordelijkheid vraagt. Het uitgangspunt is dat we, weliswaar op 1,5 meter afstand, met elkaar kunnen genieten.

 • Een paar dagen voor uw geplande verblijf, nemen we contact met u op om de situatie met elkaar te bespreken. We vertellen hoe wij ons voelen, vragen hoe uw gasten zich voelen en geven antwoord op vragen die er zijn. Zo krijgen we een goed beeld van de samenstelling van de groep en eventuele risico’s. Vooropgesteld: iedereen is gezond en heeft geen koorts!
 • Hanteren wij, nog meer dan anders, strikte regels t.a.v. onze (persoonlijke) hygiëne. Denk aan: het nog vaker wassen van onze handen, het vaker verschonen van handdoeken, en extra schoonmaken van deurklinken, etc.
 • De groep is exclusief op onze locatie: er zijn geen andere gasten in het pand.
 • Bieden wij voldoende zeep aan om extra de handen te wassen, ontvangt u dagelijks schone handdoeken en voldoende toiletpapier (zolang de voorraad strekt, welteverstaan).
 • Begroeten we elkaar even niet met een hand. Wel met een heerlijke kop koffie of thee. Ondertussen blijven we oefenen op het ‘voetschudden’ en de ‘elleboog’, maar vooralsnog zien die er bij ons nog wat gekunsteld uit en houden we het bij net iets meer afstand van elkaar of namasté.
 • Voor het ontbijt geldt: we hebben we een heerlijke ontbijtbox gemaakt die we voor u klaarzetten en dekken we de ontbijttafeltjes zo in dat er voldoende afstand is tussen onze gasten.
 • Bieden wij gasten ‘s avonds de mogelijkheid aan maaltijden te bestellen bij de lokale restaurants. Deze kunnen in onze ontbijtruimte genuttigd worden op gepaste afstand van elkaar. TIP: wel op tijd reserveren.
 • Adviseren wij gasten die tot de risicogroep behoren, ondanks al onze voorzorgen, hun verblijf bij ons even vooruit te schuiven.
 • U zit in de vergaderruimte in een cirkel op 1,5 meter afstand. U pakt zelf koffie/thee of frisdrank, alles staat voor u klaar.
 • Via een hybride oplossing is het mogelijk, dat collega’s die niet live aanwezig kunnen zijn, in kunnen (video)bellen tijdens het overleg, dit kan met maximaal 8 externe locaties. Dus ook de collega die zich niet zo lekker voelt, kan er toch bij zijn.
 • Alle gasten hebben een éénpersoonskamer met eigen sanitaire voorzieningen. (geen andere gasten op locatie aanwezig tijdens uw verblijf)
 • In de gemeenschappelijke ruimte en op het terras is een vaste tafelopstelling, op basis van de 1,5 meter regel.
 • Er is voldoende te doen in de omgeving van onze locatie, voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken.

We denken dat we hiermee doen wat we kunnen doen, maar blijven open staan voor suggesties.

Tot gauw?
We hopen jullie binnenkort te mogen begroeten voor een paar dagen genieten van Teuge en omgeving. Wij doen ons best om het hier binnen comfortabel en veilig te houden. Blijf vooral gezond en steun elkaar in deze bijzondere “Corona-tijd”

Warme groet,

Arvid, Marjo & Kim

Leave a Reply