Nieuws

Ontwaak in de nieuwe wereld

By 6 mei 2020 No Comments

Ontdek de nieuwe manier van vergaderen, voor belangrijke presentaties en bijzondere momenten. Maak gebruik van de unieke co-creatie ontwikkeld door experts op het gebied van vergaderen, hospitality en ICT. De Vergaderfabriek is niet alleen bijzonder dankzij de prachtige locatie, maar biedt ook een nieuwe kijk op ontmoeten en communiceren. Door het samenbrengen en verbinden van mens en media d.m.v. film, geluid en animatie kunt u toetreden tot een nieuwe wereld van vergaderen.

De Vergaderfabriek is de eerste 3D-geprinte vergaderruimte van Europa en een toonbeeld van duurzame innovatie. Hier wordt u ontvangen in een perfecte cirkel van 9 meter, met volop daglicht en uitzicht over de groene weilanden. Dit bijzondere gebouw is ook ontwikkeld om uw beleving optimaal te ondersteunen. De beamer staat voor u klaar, waarna de wandvullende projecties zorgen voor een juiste sfeer en setting. Want heeft u ooit wel eens vergaderd op het strand? Of in het bos? Elke achtergrond is mogelijk!

Geniet tussentijds van een heerlijke koffie, cappuccino of latte van onze JURA koffiemachine. Of loop tijdens de pauze de tuin in om even een luchtje te scheppen. De omgeving leent zich ook prima voor een uitgebreide wandeling.

Ook bijzonder is de mogelijkheid die het naastgelegen hotel De Slaapfabriek  biedt om de beslotenheid en exclusiviteit van een private hotel te ervaren. De gehele accommodatie staat ter beschikking om in alle rust te vergaderen en nadien te genieten van een heerlijke nachtrust. Wij verzorgen een heerlijk ontbijt en uitgebreide lunch. Dineren doet u in een van de restaurants op het nabijgelegen vliegveld.

Vergaderen in De Vergaderfabriek, voor belangrijke presentaties en bijzondere momenten die ook nu kunnen plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken.

Leave a Reply