https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8
Over ons

Tussen droom en daad

Contact

Tussen droom en daad

Uitdaging Bouwend Nederland

Iets maken wat echt werkt!

Het initiatief

De initiatiefnemers van De Vergaderfabriek zijn Marjo en Arvid Prigge. Tien jaar geleden startten zij succesvol
De Slaapfabriek in Teuge. De locatie werd steeds meer gebruikt voor vergaderingen en trainingen zodat het idee
ontstond om voor de zakelijke markt De Vergaderfabriek te bouwen.

Omdat ze daar echt iets bijzonders van wilden maken is het idee ingebracht in The Dutch Construction Hackathon
mei 2016 in Oss, Tijdens deze hackathon werd de basis gelegd voor het consortium dat de bouw gaat realiseren.

Nieuw vergaderconcept

De Vergaderfabriek wordt meer dan een gebouw. Het is een filosofie en een co-creatie van diverse branches en (ICT-)ontwikkelingen. Het wordt een ongekende beleefomgeving om in te trainen en te vergaderen, waarbij beeldtechnologie een belangrijke rol gaan spelen. Arvid Prigge en Marjo Prigge van De Vergaderfabriek: ’Wij zagen dat het tijd was voor een nieuw vergaderconcept waarmee we individuele gasten, groepen en teams een onvergetelijke ervaring bezorgen. De ronde vorm, het gebruik van duurzame materialen en de technologie aan de binnenkant van het gebouw konden niet worden bereikt met de traditionele bouw. Vandaar onze keuze voor 3D-printing.’

Moods
In De Vergaderfabriek wordt gebruik gemaakt van Moods, dit zijn 360 gradenprojecties om bezoekers onder te dompelen in een zintuigelijke beleving van beeld, geluid, muziek en geur. De Vergaderfabriek is de eerste locatie waar mensen zich kunnen onderdompelen in deze beleefomgeving om te trainen en vergaderen. De eerste resultaten in de testopstelling laten zien dat het concept werkt, voorzitters en trainers zijn enthousiast over het effect op de deelnemers van de vergaderingen en trainingen.

Wilt u de Moods implementeren in uw eigen organisatie? Centre4Moods van Arvid Prigge demonstreert vrijblijvend hoe de diverse Moods-concepten werken. Deze worden continu getest naar wetenschappelijk onderzoek.

Het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa

De Vergaderfabriek is het eerste commerciële 3D-betongeprinte gebouw van Europa. De Vergaderfabriek wordt het voorbeeld van schone en revolutionaire, toekomstige bouwtechnologie waarmee een aanzet wordt gegeven voor grote veranderingen in de bouw en onze samenleving. Berry Hendriks van CyBe: ‘Het wordt het eerste gebouw dat wij in Europa met het consortium gaan neerzetten. Daar hangt veel van af en het zal ook veel teweegbrengen. We verwachten dat dit bijdraagt aan het vertrouwen in het 3D-printen van gebouwen, zowel binnen als buiten Nederland. En dat is goed, want deze manier van bouwen is economischer, milieuvriendelijker en sneller.’

Arvid Prigge I Spreker De Vergaderfabriek

Arvid Prigge van De Vergaderfabriek is te boeken als spreker op uw dag evenement of convention om te spreken over het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa. Hij neemt u mee in de reis van het ontstaan van De Vergaderfabriek tot het daadwerkelijke geprinte gebouw waar alle senses worden geprikkeld.

Voor meer informatie of een boeking van Arvid Prigge kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Nieuw vergaderconcept

De Vergaderfabriek wordt meer dan een gebouw. Het is een filosofie en een co-creatie van diverse branches en (ICT-)ontwikkelingen. Het wordt een ongekende beleefomgeving om in te trainen en te vergaderen, waarbij beeldtechnologie een belangrijke rol gaan spelen.

Arvid Prigge en Marjo Prigge van De Vergaderfabriek: ’Wij zagen dat het tijd was voor een nieuw vergaderconcept waarmee we individuele gasten, groepen en teams een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Boek uw arrangement